Jalkojenhoito

Terveydenhoidollinen jakojenhoito alv0%, lakkaukset ja hemmotteluhoidot sis. alv24%


PIKAJALKAHOITO 30MIN .......... 40€

Kynsien leikkaus, kevyt ohennus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus. Pikajalkahoidossa voidaan myös hoitaa yksittäinen jalkaongelma, kuten yhden känsän ohentaminen tai sisäänkasvaneen kynnen ensiapuhoito.


PERUSJALKAHOITO 60MIN .......... 60€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja ohentamisen sekä kovettumien ja känsien hoidon, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn.


PERUSJALKAHOITO + LAKKAUS n. 75MIN .......... 70€

Sisältää perusjalkahoidon ja varpaan kynsien lakkauksen, lakkapullon saa mukaansa.


TEHOJALKAHOITO 75-90MIN .......... 70€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja ihon vaativampien ongelmien hoitamisen, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.Yksilöllinen jalkahoito sopii esimerkiksi laajojen kovettumien tai reilummin paksuuntuneiden kynsien hoitoon.


TEHOJALKAHOITO+LAKKAUS 90MIN .......... 80€

Sisältää tehohoidon ja varpaan kynsien lakkauksen, lakkapullon saa mukaansa.


HEMMOTTELEVA JALKAHOITO N. 90MIN ......... 80€

Hoitoa, hemmottelua ja hyvää oloa! Jalkahoitoon sisältyy kevyen perusjalkahoidon lisäksi kuorinta, naamio, lakkaus ja pitkä hieronta. Lakkapullon saa mukaan. Täydellinen paketti jalkojen hyvinvointiin, rentoutukseen ja hemmotteluun.

Maksutavat

Käteinen ja kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Lisäksi ePassi Hyvinvointi, mikäli työnantaja on hyväksynyt sen jalkahoitoihin käytettäväksi.

HUOM! ePassilla voi maksaa ainoastaan terveydenhoidollisen jalkojenhoidon. Tämän takia kynsien lakkaukset (10€) ja hemmottelevan jalkahoidon hemmotteluosuus (20€) jäävät asiakkaan itse maksettaviksi.

Peruutukset

Peruutukset viimeistään 24h aikaisemmin puhelimitse tai tekstiviestillä. Myöhemmin peruutetusta ajasta voidaan veloittaa puolet hoidon hinnasta, peruuttamaton aika veloitetaan täysimääräisenä.