Hieronta

Koulutetun hierojan suorittama klassinen/urheiluhieronta on arvonlisäverotonta terveyspalvelua.

Hieronta-aikaan sisältyy haastattelu ja alkututkimus. Asiakkaan kanssa käydään läpi hieronnan tarve ja sovitaan hierottavat alueet aina tapauskohtaisesti, varatun hieronta-ajan puitteissa.

Esimerkiksi 30min ajalla ehtii hieroa huolellisesti niskan tai sääret, kevyemmin hieman laajemmankin alueen. 60min ajalla ehtii esim. koko selän, niskan, hartiat ja rinnan, tai vaihtoehtoisesti vaikkapa jalat ja pakarat.

Klassinen hieronta:

Hieronta 30 min ..... 37€

Hieronta 45 min ..... 47€

Hieronta 60 min ..... 57€

Hieronta 75 min ..... 68€

Hieronta 90 min ..... 79€

Hieronta 105 min ..... 90€

Hieronta 120 min ..... 100€


Kaikkiin hieronta-aikoihin voi tarvittaessa sisällyttää nivelten mobilisointia.
Hanna voi tehdä lisäksi faskiakäsittelyä tai imukuppihierontaa.

Erikoishieronnat

Purentalihashieronta 60 min ..... 62€

Purentalihashieronnassa käydään tyypillisesti läpi niska-hartiaseutu, rinta, kaula, ohimot, leuka ja purentalihakset myös suun sisäpuolelta (nitriilihanskat kädessä). Olemme käyneet purentalihashierontaan erillisen koulutuksen.

Päähieronta 30 min ..... 37€

Hierotaan päänahka ja kallonpohja. Sopii hyvin stressinpurkuun! Tämä hieronta voidaan tehdä selinmakuulla tai istuen, vaatteita ei tarvitse riisua.

Pää-hartiahieronta 45 min ..... 47€

Lempeä hieronta tehdään istuma-asennossa vaatteet päällä. Käydään läpi niska-hartiaseutu, päänahka, dekoltee ja kasvot. Erinomainen stressiniskan hoitoon!

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä (tehdään hieronta-ajan puitteissa) ilman lisämaksua.

Kinesioteippaus erilliskäyntinä n. 15min ..... 20€

Maksutavat

Käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Lisäksi ePassi Hyvinvointi, Smartum Pay Hierontasaldo sekä Edenred hierontaetu, mikäli työnantaja on hyväksynyt Otahieronnan palveluntarjoajaksi.

Peruutukset

Peruutukset viimeistään 24h aikaisemmin puhelimitse tai tekstiviestillä. Myöhemmin peruutetusta ajasta voidaan veloittaa puolet hoidon hinnasta, peruuttamaton aika veloitetaan täysimääräisenä.