Otahieronnan Hyvän Olon Luokassa toimii kaksi itsenäistä yrittäjää. Tässä me olemme, tervetuloa tutustumaan!

Hanna Poikolainen / Otahieronta
koulutettu hieroja, kosmetologi

"Lupaan kuunnella asiakkaan toiveita otteiden voimakkuudesta. Vaikka voimaa löytyy koviinkin otteisiin, niin sitä ei aina ole pakko käyttää. Tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus, olitpa sitten urheilija tai rentoutuja."

Hei!

Olen Hanna Poikolainen, Otahieronnan yrittäjä Otalammelta.
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi kesäkuussa 2015, ja ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen suoritin 2014-2015 Hierontakoulu Atlaksessa Espoossa.

Tänä päivänä koulutetun hierojan ammattitutkinnossa tulee suorittaa myös yksi osa hierojan erikoisammattitutkinnosta. Atlaksessa on taustalla vahva osteopatian osaaminen Osteopatiakoulu Atlaksen kautta, joten luonnollisesti meillä tuo osa oli "niveltoiminnan edistäminen". Tämän ansiosta pystyn tarjoamaan asiakkailleni hieronnan lisäksi myös mm. nivelten mobilisointia.

Oma taustani ja työhistoriani ennen hierojaksi valmistumistani on tekniikan alalta, mutta vuosien saatossa kiinnostuksen kohteista korkeammalle nousi ihmiskehon toiminta. Hierojaksi lähdin opiskelemaan siksi, että itsekin olen saanut apua hieronnasta milloin suunnistaessa vääntyneen nilkan kanssa, milloin näyttöpäätetyössä rasittuneeseen niska-hartiaseutuuni. Osaava hieroja pystyy ottamaan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja miettimään syy-seuraussuhteet loppuun asti. Tähän haluan itsekin pyrkiä.


Syksyllä 2017 aloitin kosmetologiopinnot yrittäjän oppisopimuksella. Kosmetologiksi valmistuin marraskuussa 2018 ja tällä hetkellä tarjoankin hieronnan lisäksi myös kosmetologipalveluja.


Tahdon myös pysyä ajan hermolla sekä hierontatekniikoiden, että palveluvalikoiman suhteen. Tässä tähän mennessä kertyneitä lisäkoulutuksia:

10/2017-11/2018 Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi (Luksia&Omnia)

10/2017 Imukuppihieronta (Nordic Health Systems)

9/2017 Mekaaninen diagnostisointi ja terapia, osa A - lanneranka (Suomen McKenzie-instituutti)

1/2017 Kinesioteippaus (Hierontakoulu Atlas)

4/2016 Purentalihasten hieronta (Luksia)

3/2016 Intialainen päähieronta (Hierontakoulu Atlas)

10/2015 Fascia-käsittely (FysioStore)

Lisäksi Koulutettujen Hierojien Liiton opintopäivät keväisin ja syksyisin.Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö, joka kuuluu
terveydenhuollon ammattihenkilöistä ylläpidettävään rekisteriin Terhikkiin. Ammattia harjoittavalla koulutetulla hierojalla on oltava voimassaoleva potilasvakuutus. Minut löytää rekisteristä numerolla 50604789060.


Sanna Hellstén / HierontaHellstén, JalkaDroppi
koulutettu hieroja, jalkojenhoitaja

Hei!

Olen Sanna Hellsten. Tulen Nurmijärven Röykästä.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta kesäkuussa 2018, erikoisammattitutkinnon osana nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Jalkojenhoitajaksi valmistuin tammikuussa 2020.

Työskentelen Otahieronnan tiloissa itsenäisenä yrittäjänä ja Hannan "tiimikaverina". Olen kouluttautunut lähihoitajaksi ja viimeiset 20 vuotta toiminut sairaala-apteekissa ennen siirtymistäni kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

Hierojan ammatista kiinnostuin saatuani itse hieronnasta avun ja helpotuksen, siinä vaiheessa kun lääkärit olivat jo luovuttaneet kohdallani. Hieronnassa teen aina suunnitelmat sinua kuunnellen ja sinun toiveesi huomioiden. Minulle hieronnassa tärkeää on, että sinä pystyt rentoutumaan ja oireesi helpottuvat. Minun kanssani voit jakaa niin ilot kuin surutkin. Lupaan, että olet hyvissä käsissä.

Nähdään Otahieronnassa!Koulutustausta:

- lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito, Koulutuskeskus Tavastia

- liikunnanohjauksen peruskurssi, Eerikkilän urheiluopisto

- kuntosaliohjaaja peruskurssi, Suomen kuntourheiluliitto ry

- kuntonyrkkeilyohjaajan peruskurssi, Suomen nyrkkeilyliitto

- kuumakivihieronta koulutus, Superfiilis

- intialainen päähieronta, Superfiilis

- koulutetun hierojan ammattitutkinto, Hierontakoulu Atlas

- kinesioteippaus, Hierontakoulu Atlas

- purentalihashieronta, Kirsi Vaalion koulutus

- vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, ElonAskel

- terveysalan ammattitutkinto/jalkojenhoitaja, Careeria


Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö, joka kuuluu terveydenhuollon ammattihenkilöistä ylläpidettävään rekisteriin Terhikkiin. Ammattia harjoittavalla koulutetulla hierojalla on oltava voimassaoleva potilasvakuutus. Minut löytää rekisteristä numerolla
60500549211